Är du på jakt efter en bra hybrid golfklubba?

Spelar du golf och vill utöka din golfbag med en hybrid golfklubba? Som golfspelare är det viktigt att ha rätt sorts klubbor. En hybrid golfklubba är en populär klubba, som är en kombinerad järn- och träklubba.  Idag finns det flera olika modeller av denna golfklubba och de ersätter ofta långa järnklubbor.

De som vet vad de pratar om säger att en golfklubba som är hybrid passar lika bra i ruff som den gör på fairway. Klubban har en jämnare träffbild än vad en järnklubba har samt att den går längre. Den som tävlar i golf får bara ha 14 klubbor med sig, så det gäller att ha med sig rätt sorter. Du som bara spelar för skojs skull, eller tränar, du kan ha hur många klubbor du vill med dig ut.

Golfklubbor som är hybrida

En hybrid golfklubba har bra egenskaper då den kombinerar två material. Du kan använda den på golfbanan under olika förutsättningar. Utöver att ha en klubba av denna sort, satsa även på att ha fairwaywoods, drivers, järnklubbor, wedgar och putters.

 Olika klubbor används på olika platser på golfbanan. Korta slag med precision får du med järnklubba. Det är bra om du befinner dig nära green. Om du är i en sandbunker eller i gräs som är högt och tätt så är det bra med en wedge. När du väl ät på green och ska putta i bollen i hålet, så är det just en putter du bör använda. Du som är på jakt efter bra golfklubbor eller tillbehör, du kan hitta det på drivers.se.